Voor deze uitzichten ga je de bergen in

Wij organiseren de Wandelweek in de groenste vallei van Spanje, de Jalonvallei. Tijdens deze week maken we 3 adembenemende wandelingen. We lopen over bergen met uitzicht op zee, door valleien en langs rivierbeddingen. We eten uitstekend in restaurants in de omgeving. Voor wat afwisseling in deze midweek organiseren we ook een wijnproeverij omdat je, waar je ook loopt, de wijngaarden ziet liggen.
We gaan met elkaar de bergen in. Samen wandelen en elkaar ontmoeten.

meer lezen 0 Berichten

Het was weer een mooie zomer

Gris geeft het voorbeeld van totale rust en volledige ontspanning
Volledige ontspanning

De 5de editie van de Olijvenweek komt eraan en wij maken ons klaar voor de koelere maanden. De warme zomer is achter de rug. Met het zwembad bij het huis en de bomen met schaduw was het goed toeven en luimen. Uit de nieuwe recensies blijkt weer onze gasten met volle teugen hebben genoten van hun verblijf, voortdurend opgeleukt door de gevederde meiden. De druiven, de vijgen en ook de Johannesbroodboom peulen leverden dit jaar mooie oogsten waar we het hele jaar nog van zullen genieten. Nou ja, de wijn heeft nog even tijd nodig. De de peulen hebben we ingeleverd. Maar de gedroogde vijgen zijn top.

meer lezen 0 Berichten

Wees welkom in Lliber

Zoek de schaduw en lees een gat in de dag
Luieren met een boek

De lange herfst in Nederland is eindelijk achter de rug. De zomer is echt begonnen. We hebben hier in Spanje een heerlijke periode van regelmatige regen achter de rug. Dat was voor onze gasten niet altijd prettig maar voor ons en de natuur was het heel hard nodig. De watervoorraden zijn weer op peil en in ons dorp geen drijvende auto’s door de straten.

meer lezen 0 Berichten

Bevrijd onze kippen

Kippen willen vrij rond lopen
Nuria werd meegenomen

Een vos terroriseert ons de laatste weken. Inmiddels nam hij Nora, Nuria en Mica mee en we zien hem regelmatig over het terrein of over de weg lopen. In het hek is geen gat meer te vinden, maar Schelto zag de vos tegen het hek omhoog klimmen. Niet te stoppen.

meer lezen 0 Berichten

Kom wandelen in onze vallei

Langs de kust of in het binnenland de bergen in
Adembenemende uitzichten

Wij organiseren de Wandelweek in de groenste vallei van Spanje, de Jalonvallei. Tijdens deze week maken we 3 adembenemende wandelingen. We lopen over bergen, door valleien, langs rivieren en de zee. We eten uitstekend restaurants in de omgeving.

meer lezen 0 Berichten