Koop een voucher en ontvang 5% korting !

Finca Llíber introduceert vouchers, naar goed voorbeeld van Spaanse winkels die hun producten nu verkopen en het product klaar leggen om later op te kunnen halen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. En de vouchers zijn meer dan 2 jaar geldig.

 

Wij hoeven niet uit te leggen dat Covid-19 ons raakt. Boekingen zijn geannuleerd en naar verwachting gaat het herstel langzaam. Met een voucher kun je jouw vakantie vooruit betalen en wij geven je korting door de waarde van de voucher met 5% te verhogen! Ook uit dankbaarheid voor je vertrouwen en steun.

Wil jij binnen drie jaar een keer bij ons komen? Koop nu een voucher en je hebt je vakantie voor een deel al betaald. We hebben vouchers van €200 en €500. Met deze voucher betaal je jouw verblijf vooruit en wij verhogen de waarde met 5% dus ze zijn resp. €210,- en €525,- waard. Of maak iemand anders blij met onze voucher. Het zijn geen vliegtickets die persoonsgebonden zijn!

 

Zoals gezegd, het mes snijdt aan twee kanten. Deze vouchers helpen ons aan cash flow en jij hebt je vakantie al betaald. Allebei blij!

 

Lukt het niet om binnen 3 jaar te boeken dan krijg je je geld terug. Vóór 31 december 2023 ontvang je dan het bedrag van je voucher terug.

 

Doe je mee? Mail ons hoeveel vouchers je wilt bestellen. Dan ontvang je van ons een betaalverzoek en de voucher(s). 


Voorwaarden Finca Lliber Voucher

 

1. De vouchers worden op naam uitgegeven maar zijn overdraagbaar. Als een voucher is overgedragen willen we daarvan op de hoogte worden gesteld. De code op de voucher is gekoppeld aan de betaler. Als de voucher door een ander wordt gebruikt brengen we de betaler daarvan op de hoogte. Hierdoor wordt misbruik voorkomen.

 

2. De voucher kan tot 31 december 2023 worden gebruikt. Na deze datum ontvang je je geld terug.

 

3. De vouchers zijn uniek en daardoor dus maar een keer te gebruiken. Zodra een voucher is gebruikt is de code niet meer geldig.

 

4. De voucher kan worden gebruikt voor de betaling van je verblijf bij Finca Lliber. De waarde van deze voucher is dan 5% hoger en vermeerderd de totaalprijs van het verblijf tot €210,- resp. €525,-.

 

5. De borg kan niet worden betaald met een voucher.

 

6. De voucher is pas dan inwisselbaar als dat de betaling hiervoor is ontvangen. Hiervan ontvang je een mailbevestiging.