16-01-2017: Inwoneraantal Llíber: 1080+2!

Sinds vanmorgen zijn wij officieel geregistreerd als inwoners van Llíber. Nou nog even doorduwen met z'n allen en eens kijken welke feesten losbarsten wanneer de 1100 wordt gehaald!

De funcionario die ons inschreef was in ieder geval een kwartier nadat we onze formulieren hadden al foetsie: op weg naar Valencia dachten wij, om de aanpassing van het bevolkingsregister door te geven.

Funcionario in volle actie
Funcionario in volle actie

Wij hadden haar toch nog even nodig, omdat ze in haar enthousiasme bij mijn geboorteland  "Albania" had ingevuld, en bij Schelto "Paises Bajos". Ik heb het even gechecked bij mijn moeder, maar voor zover ze wist waren we echt in Nijmegen, en Schelto werd geboren in Wimbledon. Kan ie verder ook niks aan doen.

We wilden dit toch wel graag even correct terugzien op dergelijke officiële documenten!

 

Ook zijn we begonnen met schaven en schuren, de eerste stofwolken dwarrelen door het huis. Helaas kunnen we door de kou en wind niet steeds alle deuren openzetten, want dat trekt Niklas echt niet. Bovendien zit Zaza dan waarschijnlijk binnen een paar minuten op een hek, en dobbert Bientje in het zwembad. En daar willen we nog heel even mee wachten...

Kunst bij binnenkomst van onze woonplaats.

Schelto ook in actie.


Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Madelon (dinsdag, 17 januari 2017 01:00)

  Gefeliciteerd!

 • #2

  Roely Molenkamp (dinsdag, 17 januari 2017 17:29)

  Welkom in de vallei, wat een mooi plekje hebben jullie gevonden. Ik googelde naar iets anders in Lliber maar zag deze site en werd nieuwsgierig. Succes met de klussen en jullie plannen, ziet er goed uit!
  Groet, Roely
  Casa Amarilla