Arrangement en Maatwerk


Verschillende activiteiten of workshops worden bij ons gehouden.Teambuilding of teamuitje, een vrienden- of vriendinnenweekend, met het Management Team (MT) een strategiesessie of brainstorm, het is mogelijk. De omgeving is inspirerend, activerend en ontspannen tegelijk. Wij helpen jou invulling te geven aan het programma voor deelnemers (en hun partners) en dit te faciliteren. Neem contact met ons op, dan overleggen we hoe we dat oppakken.


De wandelweek in de Jalon Vallei betekent vier dagen genieten in de groenste vallei van Spanje. We beklimmen de bergen en wandelen over de eindeloos mooie paden en rivierbeddingen. Je zult versteld staan van de adembenemende uitzichten op de kustlijn, de zee en de bergkammen en -toppen.

Klik hier voor meer details.Culinaire week

Koken met je kookclub? Wijn proeven met je proefgroep? Combinatie van beide?

Het gebied tussen Valencia en Alicante is rijk aan mooie wijnen en heerlijke gerechten. Kom ruiken, proeven en genieten met een groep gelijkgestemden!

De invulling van de week gaat in overleg met de deelnemers, maar het bezoeken van enkele bodega's, wijn-spijs proeverijen, bezoeken van de lokale markten en samen koken en eten vormen de kern. Aangevuld met rust sessies aan het zwembad, een wandeling, een yoga sessie, massage, een uitgebreid ontbijt.

Minimaal 6, maximaal 10 personen: neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!Olijvenweek 2023

Kom en pluk olijven en neem 3 flessen verse olie mee naar huis.

De kosten zijn €585,- per persoon  op basis van vol pension en invulling programma. Dit is excl. vlucht (zelf regelen) en autohuur.

Begin november 2023 de volgende editie. Klik hier voor meer details.Met een groep vanaf €52,- per persoon per nacht

Voor groepen (5 tot 9 pers.) kunnen wij voor logies (> 3 nachten) een vaste prijs aanbieden. Voor 3, 4 of 5 overnachtingen €52,- (hoogseizoen €59) per persoon per nacht. Bij een langer verblijf maken we een aangepast voorstel.

 

Heb je plannen om met je team, met je vriendengroep, met je jaarclub of met je familie te komen? Wij hebben de faciliteiten om groepen tot 11 deelnemers onder te brengen.

Andere voorbeelden


Golf Event (2 tot 6 personen) - vanaf €550,- compleet verzorgd

Speel elke dag op een andere baan bij ons in de buurt. Elke dag of om de andere dag, 9, 18 of 27 holes. Binnen één uur rijden zijn er 8 golfbanen. Wij regelen de starttijden op de verschillende banen. Wij maken een ‘wedstrijdschema’ en zorgen dat je onderweg van en/of naar de baan op de juiste plaats kan eten en dat er gereserveerd is.

Op de website van Costa Blanca Golfcourses staan beschrijvingen (in het Engels) van de golfbanen aan de Costa.

De beste periode om hier te zijn is in maart tot en met juni of september tot november.


Golf event (2 tot 6 personen) – prijs per persoon €550,- voor 4 nachten; €750,- voor 5 nachten.

Bij meer dan 2 deelnemers worden de kosten p.p. lager. In overleg wordt het programma vastgesteld en een herberekening gemaakt van de kosten.* Prijzen incl. vervoer tijdens het event, ontbijt, greenfees 18 holes (met buggy), snack (in de baan), drie gangen maaltijd (incl. water, 2 consumpties, koffie), lichte maaltijd Finca Lliber. 2 personen per kamer. Vluchten niet inbegrepen.


Fietsen met je racefiets toerfiets of mountainbike

Fietsen kan hier uitgebreid. De bergen zijn uitdagend en de valleien eindeloos. Wil je met bagage rondtrekken? Ontdek je graag de smalle en steile paden met de mountainbike? Kom je trainen met de racefiets in de bergen?

Finca Lliber ligt midden tussen de bergen in de vallei Vall de Pop. Vanuit ons huis kan je drie richtingen op en daarmee heb je dus heel veel mogelijkheden voor verschillende routes. Calpe en Altea zijn populair bij fietsers maar vanuit daar moet je elke keer opnieuw heen en terug minstens 15 min. over de N332 naar je fietsroute.

In samenwerking met Velo Tours Spain bieden wij een onvergetelijke fietsvakantie voor de wielrenner. Voor alle andere fietsliefhebbers maken wij graag een voorstel op maat.
Wandelen met je team

Ieder weekend, het hele jaar door, speel je met je team de wedstrijden. Hockey, voetbal, volleybal, noem het maar. Ga met je team op reis en wandel een paar dagen met elkaar. Het versterkt de onderlinge band en daarmee de samenhang binnen het team.

Wandel om de dag of elke dag. Onder begeleiding of alleen kan je direct vanuit hier de bergen (of het dal) in. wij kennen de omgeving goed dus we kunnen je wandelingen aanraden van verschillende niveaus. Allemaal binnen 30 min. rijden van ons huis.