Arrangement en Maatwerk

Olijven plukken in Jalón / Xaló


Kom en pluk olijven en neem 3 flessen verse olie mee naar huis.

De kosten zijn ongeveer €500,- per persoon  op basis van vol pension en invulling programma. Dit is excl. vlucht (zelf regelen) en autohuur.

Begin november 2020 de tweede editie.

Klik hier voor meer details.Verschillende activiteiten of workshops worden bij ons gehouden.Teambuilding of teamuitje, een vrienden- of vriendinnenweekend, met het Management Team (MT) een strategiesessie of brainstorm, het is mogelijk. De omgeving is inspirerend, activerend en ontspannen tegelijk.

Wij helpen jou invulling te geven aan het programma voor deelnemers (en hun partners) en dit te faciliteren. Neem contact met ons op, dan overleggen we hoe we dat oppakken.

Met een groep voor €43,- per persoon per nacht

Voor groepen (5 tot 11 pers.) kunnen wij voor logies (> 3 nachten) een vaste prijs aanbieden. Voor 3, 4 of 5 overnachtingen €46,- (hoogseizoen €50) per persoon per nacht. Bij langer verblijf €40,- (hoogseizoen €43) p.p.p.n.

Tot 9 personen heeft iedere gast een eigen bed, max. 3 pers. per badkamer. Bij 10 of meer gasten worden tweepersoonsbedden ingezet en worden badkamers met max. 4 pers. gebruikt.

 

Heb je plannen om met je team, met je vriendengroep, met je jaarclub of met je familie te komen? Wij hebben de faciliteiten om groepen tot 12 deelnemers onder te brengen.

 

Enkele voorbeelden


Golf Event (2 tot 6 personen) - vanaf €500,-

Speel elke dag op een andere baan bij ons in de buurt. Elke dag of om de andere dag, 9, 18 of 27 holes. Binnen één uur rijden zijn er 8 golfbanen. Wij regelen de starttijden op de verschillende banen. Wij maken een ‘wedstrijdschema’ en zorgen dat je onderweg van en/of naar de baan op de juiste plaats kan eten en dat er gereserveerd is.

Op de website van Costa Blanca Golfcourses staan beschrijvingen (in het Engels) van de golfbanen aan de Costa.

De beste periode om hier te zijn is in maart tot en met juni of september tot november.

Golf event (2 tot 6 personen) – prijs per persoon €500,- voor 4 nachten; €660,- voor 5 nachten.

 

Prijzen incl. autohuur, ontbijt, greenfees 18 holes (met buggy), snack (in de baan), drie gangen maaltijd (incl. water, 2 consumpties, koffie), lichte maaltijd Finca Lliber. 2 personen per kamer. Vluchten niet inbegrepen.

 

Bij meer dan 2 deelnemers worden de kosten p.p. lager. In overleg wordt het programma vastgesteld en een herberekening gemaakt van de kosten.


Fietsen met je racefiets toerfiets of mountainbike

Fietsen kan hier uitgebreid. De bergen zijn uitdagend en de valleien eindeloos. Wil je met bagage rondtrekken? Ontdek je graag de smalle en steile paden met de mountainbike? Kom je trainen met de racefiets in de bergen.

Finca Lliber ligt midden tussen de bergen in de vallei Vall de Pop. Vanuit ons huis kan je drie richtingen op en daarmee heb je dus heel veel mogelijkheden voor verschillende routes.

 

In samenwerking met Velo HUB Custom Cycling bieden wij een onvergetelijke fietsvakantie voor de wielrenner. Voor andere fietsliefhebbers maken wij graag een voorstel op maat.


Wandelen met je team

Ieder weekend, het hele jaar door, speel je met je team de wedstrijden. Hockey, voetbal, volleybal, noem het maar. Ga met je team op reis en wandel een paar dagen met elkaar. Het versterkt de onderlinge band en daarmee de samenhang binnen het team.

Wandel om de dag of elke dag. Onder begeleiding of alleen kan je direct vanuit hier de bergen (of het dal) in. wij kennen de omgeving goed dus we kunnen je wandelingen aanraden van verschillende niveaus. Allemaal binnen 30 min. rijden van ons huis.Schildervakantie Spanje 2017

Bij ons werd een compleet verzorgde schilder vakantie georganiseerd in september 2017.
Zeven overnachtingen met ontbijt, heerlijke Spaanse lunch, Tapas welkom-maaltijd.
Natuurlijk inbegrepen 4 workshops waarin veel technieken aan de orde komen.
Geabstraheerd portret, craquelé in abstract, drybrush, paletmes en impasto (een schildertechniek waarbij de verf in zeer dikke streken of klodders op het kunstwerk wordt aangebracht).