Arrangement en Maatwerk

Olijven plukken in Jalón / Xaló

Kom en pluk olijven en neem 3 flessen verse olie mee naar huis.

De kosten zijn ongeveer €500,- per persoon  op basis van vol pension en invulling programma. Dit is excl. vlucht (zelf regelen) en autohuur.

Van maandag 4 tot vrijdag 10 november 2019.

Klik hier voor meer details.Verschillende activiteiten of workshops worden bij ons gehouden.Teambuilding of teamuitje, een vrienden- of vriendinnenweekend, met het Management Team (MT) een strategiesessie of brainstorm, het is mogelijk. De omgeving is inspirerend, activerend en ontspannen tegelijk.

Wij helpen jou invulling te geven aan het programma voor deelnemers (en hun partners) en dit te faciliteren. Neem contact met ons op, dan overleggen we hoe we dat oppakken.

Met een groep voor €43,- per persoon per nacht

Voor groepen (5 tot 11 pers.) kunnen wij voor logies (> 3 nachten) een vaste prijs aanbieden. Voor 3, 4 of 5 overnachtingen €46,- (hoogseizoen €50) per persoon per nacht. Bij langer verblijf €40,- (hoogseizoen €43) p.p.p.n.

Tot 9 personen heeft iedere gast een eigen bed, max. 3 pers. per badkamer. Bij 10 of meer gasten worden tweepersoonsbedden ingezet en worden badkamers met max. 4 pers. gebruikt.

 

Heb je plannen om met je team, met je vriendengroep, met je jaarclub of met je familie te komen? Wij hebben de faciliteiten om groepen tot 12 deelnemers onder te brengen.

 

Enkele voorbeelden


Golf Event (2 tot 6 personen) - vanaf €500,-

Speel elke dag op een andere baan bij ons in de buurt. Elke dag of om de andere dag, 9, 18 of 27 holes. Binnen één uur rijden zijn er 8 golfbanen. Wij regelen de starttijden op de verschillende banen. Wij maken een ‘wedstrijdschema’ en zorgen dat je onderweg van en/of naar de baan op de juiste plaats kan eten en dat er gereserveerd is.

Op de website van Costa Blanca Golfcourses staan beschrijvingen (in het Engels) van de golfbanen aan de Costa.

De beste periode om hier te zijn is in maart tot en met juni of september tot november.

Golf event (2 tot 6 personen) – prijs per persoon €500,- voor 4 nachten; €660,- voor 5 nachten.

 

Prijzen incl. autohuur, ontbijt, greenfees 18 holes (met buggy), snack (in de baan), drie gangen maaltijd (incl. water, 2 consumpties, koffie), lichte maaltijd Finca Lliber. 2 personen per kamer. Vluchten niet inbegrepen.

 

Bij meer dan 2 deelnemers worden de kosten p.p. lager. In overleg wordt het programma vastgesteld en een herberekening gemaakt van de kosten.


Wandelen met je team

Ieder weekend, het hele jaar door, speel je met je team de wedstrijden. Hockey, voetbal, volleybal, noem het maar. Ga met je team op reis en wandel een paar dagen met elkaar. Het versterkt de onderlinge band en daarmee de samenhang binnen het team.

(advertentie)Art & Awareness retreat

De bezielende kracht achter Close2Nature is Karin Stelloo, gediplomeerd Lifecoach en bedenker van het concept 'Intuïtief coachen met Encaustic'.

Klik voor meer informatie op de foto hieronder. De retreat vindt plaats in 2019.

Wandelen hiken berg wijnvallei ongerept


Schildervakantie Spanje 2017

Compleet verzorgde schilder vakantie Spanje in de eerste 2 weken van september in 2017.
Inclusief 7 overnachtingen, ontbijt, heerlijke Spaanse lunch, Tapas welkom-maaltijd.
Natuurlijk inbegrepen 4 workshops waarin veel technieken aan de orde komen.
Geabstraheerd portret, craquelé in abstract, drybrush, paletmes en impasto (een schildertechniek waarbij de verf in zeer dikke streken of klodders op het kunstwerk wordt aangebracht).