Fotoserie Finca Lliber en omgeving

Klik hieronder op 'meer lezen' om de volledige nieuwsbrief te kunnen zien.

 

meer lezen 0 Berichten

Gevaccineerden worden 'voorgetrokken'

Klik hieronder op 'meer lezen' om de volledige nieuwsbrief te kunnen zien. 

meer lezen 0 Berichten

Onze provincie wordt steeds groener!

Klik hieronder op 'meer lezen' om de volledige nieuwsbrief te kunnen zien.

meer lezen

Un saluda de Finca Lliber

Het jaar 2020 ligt achter ons. Natuurlijk werd ook ons jaar bepaald door Covid-19 en zal ook komend jaar erdoor gekleurd worden. Nog steeds, praat iedereen over Covid-19 in al zijn varianten. Begrijpelijk maar in deze nieuwsbrief hebben we het over andere zaken.

 

 

Het afgelopen jaar hebben, naast gezellige Fransen, Nederlanders en Duitsers, meer Spanjaarden onze huisjes gevonden en gebruikt. Groepen vrienden, gezinnen met kinderen, oudere mensen en jonge stelletjes genoten van onze plek. Met name Spanjaarden zijn erg goed in het organiseren van feestjes met veel, lekker, lang en laat eten van de BBQ, relaxen bij het zwembad en een rondje door de tuin wandelen. Veel bijpraten, regelmatig een dutje en heel dankbaar genieten van hapjes en drankjes uit de keuken van Finca Lliber. Wij hebben hierdoor een heerlijke zomer gehad en onze gasten gaven ons wederom hoge scores en reviews. 96% geeft ons 5 sterren!

 


meer lezen

Verse lucht na drie maanden opsluiting

Heel Europa heeft een paar maanden op slot gezeten, geen reizen, weinig buitenlucht en alleen huisgenoten ontmoeten. Dat is nu gelukkig voorbij. Wij zijn nog steeds gezond en hebben onze eerste gasten na de lock-down ontvangen. Sinds vorige maand draaien wij op volle toeren en dat is fijn en leuk. De Spanjaarden gaan in de buurt op vakantie en weten ons te vinden. Het is duidelijk te zien aan de reviews dat ze er van genieten. Er worden weer hoge scores gegeven.

 

 

Bekijk op onze recensies voor de details.


meer lezen