Wees welkom in Lliber

Zoek de schaduw en lees een gat in de dag
Luieren met een boek

De lange herfst in Nederland is eindelijk achter de rug. De zomer is echt begonnen. We hebben hier in Spanje een heerlijke periode van regelmatige regen achter de rug. Dat was voor onze gasten niet altijd prettig maar voor ons en de natuur was het heel hard nodig. De watervoorraden zijn weer op peil en in ons dorp geen drijvende auto’s door de straten.

meer lezen 0 Berichten

Bevrijd onze kippen

Kippen willen vrij rond lopen
Nuria werd meegenomen

Een vos terroriseert ons de laatste weken. Inmiddels nam hij Nora, Nuria en Mica mee en we zien hem regelmatig over het terrein of over de weg lopen. In het hek is geen gat meer te vinden, maar Schelto zag de vos tegen het hek omhoog klimmen. Niet te stoppen.

meer lezen 0 Berichten

Kom wandelen in onze vallei

Langs de kust of in het binnenland de bergen in
Adembenemende uitzichten

Wij organiseren de Wandelweek in de groenste vallei van Spanje, de Jalonvallei. Tijdens deze week maken we 3 adembenemende wandelingen. We lopen over bergen, door valleien, langs rivieren en de zee. We eten uitstekend restaurants in de omgeving.

meer lezen 0 Berichten

Stil zitten is geen optie, genieten wél

De olijven zijn geplukt
De olijven zijn geplukt

Terwijl de zon hier schijnt op onze nieuwe zonnepanelen en de helft van de oleanders nog in bloei staat, bereiden wij ons voor op de koudere maanden. Van de grote drukte van de zomer hebben we genoten. Aan alle gasten; bedankt voor jullie verblijf en mooie recencies. Vorige maand hebben wij olijven geplukt en er is ruim 100 liter olie van geperst. In de komende maanden kan je heerlijk komen wandelen, fietsen of luimen.

meer lezen 0 Berichten

Kom helpen olijven plukken

De olijven van 4 dagen werk zijn verzameld en kunnen naar de perserij
Olijven klaar voor transport

In november is het bij ons in de vallei uitstekend toeven. Jouw plannen voor de zomervakantie zijn vast al gemaakt. Maar als de meesten de congressen aflopen kan jij de handen uit de mouwen steken en daardoor ontspannen, opladen en genieten.

meer lezen 0 Berichten