Kom helpen olijven plukken

De olijven van 4 dagen werk zijn verzameld en kunnen naar de perserij
Olijven klaar voor transport

In november is het bij ons in de vallei uitstekend toeven. Jouw plannen voor de zomervakantie zijn vast al gemaakt. Maar als de meesten de congressen aflopen kan jij de handen uit de mouwen steken en daardoor ontspannen, opladen en genieten.

meer lezen 0 Berichten

De zomer is in zicht

De tegels rondom het zwembad zijn vernieuwd. Dit is een oude foto.
Zwembad vernieuwd

In onze grote tuin wordt naast onze zeven kippen en Bien, tegenwoordig ook gewaakt door Pinot en Gris. Deze kittens zijn in september bij ons komen wonen. Daarover maakten we in de vorige nieuwbrief melding. Tegenwoordig weten zij de weg uitstekend te vinden, controleren de huisjes en zijn al aardig gewend aan de rituelen van de gasten en de andere dieren.

0 Berichten

Weergaloos wandelen in de bergen!

 De wandelweek in de Jalon Vallei staat voor vier dagen genieten in de groenste vallei van Spanje. We beklimmen de bergen en wandelen over de eindeloos mooie paden en langs rivierbeddingen.

Maak nu je vakantieplannen voor 2022

Wij zijn blij dat 2021 ons zoveel gasten heeft gebracht. Vanaf half juli hebben we op volle toeren gedraaid tot eind oktober. We hebben 'helaas' meerdere malen ‘nee’ moeten verkopen. En het is ons ook niet altijd gelukt om zoekende vakantiegangers aan een onderkomen te helpen bij collega’s.

Fotoserie Finca Lliber en omgeving

De dieren op Finca Lliber lopen vrij en genieten van de rust en ruimte en de gasten
Nuria

 

Deze keer een serie foto's vanaf Finca Lliber en uit de directe omgeving.


Klik hieronder op 'meer lezen' om de volledige nieuwsbrief te kunnen zien.

meer lezen 0 Berichten