wie zijn wij

Sacha

Wijn en de combinatie met het juiste gerecht. Wijn spijs combinaties is haar specialiteit. Koken doet ze als de beste. Maar vergeet niet dat ook de allerlekkerste patisserie van haar hand komt.

Schelto

Een mooie bergwandeling in de directe omgeving of erop uit met de mountainbike. Een paella of tortilla of een keer een Italiaans recept of curry. Met een glas wijn erbij koken, dat vindt hij heerlijk.

Nora Nuria Mica Maria Catharina

Bien en Pinot willen heel graag af en toe op hun buik gekriebeld worden. Gris kijkt liever op afstand. De kippen vergezellen je graag, waar je ook heen gaat. En Nuria wil best even op schoot.

 


Gastvrijheid

Wij genieten als onze gasten zich thuis voelen. Dat kun je doen door je terug te trekken of juist lekker bij het zwembad te zitten en kennis te maken met de andere gasten. Of ga mee wandelen voor de adembenemende uitzichten. Maar voel je nergens toe verplicht.

Wijnkennis

Als gediplomeerd vinoloog van de Wijnacademie deelt Sacha graag haar kennis over wijn en het maken van wijn. De rosada die zij maakte is niet te versmaden. 

Met een vallei vol met wijnstokken om je heen is het heerlijk proeven! 

Koken

Koken is nog leuker als je het samen doet. Wij verzorgen regelmatig het diner voor wie wil aanschuiven. En als je het leuk vindt, help je mee.

Maar voel je niet bezwaard om je geheel te laten verzorgen. De wandeling naar je bed is maximaal 100 meter.