Recensies

De meeste van onze gasten schrijven leuke ervaringen in ons gastenboek. Die kan je echter alleen maar lezen als je zelf komt.

 

Sfeer, rust, service, locatie, personeel, voorzieningen, fitness, natuur, slapen, hygiëne, zwembad zijn veel genoemde pluspunten.We bedanken Wouter Craandijk voor de ervaring die hij met ons deelde.

Bij aankomst in januari was ik blij verrast door de rust en de stilte die de plek uitstraalde. Dit was precies wat ik nodig had om een druk jaar als ondernemer achter me te kunnen laten en opnieuw op te laden. De houten Cabaña is een huisje met volledig privacy en werkelijk van alle gemakken voorzien. Bijkomend voordeel is dat de plek voelbaar geen last heeft van hinderlijke straling want de meeste zendmasten staan op meer dan 4 km afstand. Het dal waar je op kijkt en de bergen doen de rest en dat ervaar je ook. Slapen is echt uitrusten. De omgeving biedt veel mogelijkheden: van uitgebreid (berg)wandelen tot heerlijk zwemmen in kleine baaitjes ver weg van het massatoerisme of in het eigen zwembad. Ook zijn er om te eten en drinken meer dan genoeg leuke en mooie plekken te vinden. Neem wel voldoende cash mee want hoog in de bergen doet het pinapparaat het niet altijd. De ontvangst door Sacha en Schelto was warm, ontspannen en servicegericht. Een aanrader voor iedereen die wil bijkomen van een drukke periode of gewoon heerlijk wil genieten. Tot de volgende keer.

          Wouter Craandijk | Teamontwikkeling en Natuurlijk Leiderschap