De familie vliegt in

Met gevaar voor eigen leven
Met gevaar voor eigen leven

 

 

Afgelopen week was heel productief. Zaterdag zijn (zus) Madeline en Jan ingevlogen om ons een week te helpen (tegen kost en inwoning, wie volgt?). Snel waren we het erover eens dat de Lodge een mooi project is om in een week op te knappen. Zoals sommigen weten was met Tony een aanbouw (opberghok) voorbereid. Maar daar moest nog een likje verf op en dat kon de rest van de  Lodge ook heel goed gebruiken.

Zondag hebben we het werkoverleg gehouden in Dénia. Tijdens de Fallas hebben we de komende week doorgenomen terwijl we zaten te wachten op het moment dat de beelden in de fik worden gestoken. Dit allemaal om de kwade geesten te verwijderen. Ongelofelijk dat ze zulke mooie bouwwerken, midden in de woonwijk, verbranden. Dit wel onder begeleiding van de brandweer die de huizen nat houdt. Heel spectaculair, zelfs de kleine bouwwerken. Wij wilden niet wachten tot 2 uur ’s nachts, maar dat gaan Sacha en ik zeker volgende keer wel doen. Het feest komt elk jaar terug. Kom in maart bij ons logeren en ga mee naar de Fallas in Dénia of Valencia!

 

Madeline en Jan hebben zich de hele week ingezet om ervoor te zorgen dat de Lodge in een nieuwe jas werd gestoken.

 

Ondertussen krijgt onze keuken steeds meer vorm. Wat na het afbreken begon als een ravage wordt in de loop van de tijd een prachtige ruimte die vervolgens wordt ingericht. We moeten nog even wachten op de afwerking maar het idee dat we er bijna zijn is heerlijk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0