Door de politie is de Lodge herboren

Dag oude Lodge!
Dag oude Lodge!

 

 

Tsja. Eigenlijk wisten we wel dat we een risico namen door zomaar een uitbouw aan de Lodge te maken. Het was eigenlijk net bijna helemaal klaar, het prachtige project. De Policia Local stormde ons terrein op, compleet met verordening: "Per direct stoppen hiermee!"

We dienden ons te melden op het gemeentehuis om te horen wat de opper-architect van Llíber ervan vond. Die vond het dus niks, en ook dat we al veel te veel bebouwing op dit kleine stukje grond (bijna 1 hectare) hebben en ook trouwens dat dit hele houten huis er niet mocht staan. Wij werden al bang dat we alles moesten neerhalen!

 

We zijn dus achterwaarts buigend het kantoor uitgeschuifeld en hebben besloten dat al dit prachtige, bewerkte hout gebruikt kan worden voor een tafel, een bankje en een yoga vlonder. Dus de volgende klusser kan daarmee aan de slag!

 

Lodge herboren als Cabaña

Zoon en vader pakten het hek aan dat onze grote tuin lelijk doormidden hakte. Het is geheel verwijderd en maakt het uitzicht nog mooier. En daarmee is de Lodge herboren. En daarom geven wij dit appartement een nieuwe naam voor zijn nieuwe begin: La Cabaña!!

De website zal er snel op aangepast gaan worden.

 

Puck en Schelto kwamen en hebben zich ook flink ingezet. Alle tuinmeubelen zijn klaar voor een kussentje.

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Luc van Vugt (woensdag, 12 april 2017 13:22)

  Mooi, hoor. En dus afwachten met die Cabaña?

 • #2

  Anne Wittebol. (woensdag, 12 april 2017 19:44)

  Wordt tijd dat we eens komen kijken... ;)

 • #3

  Schelto (donderdag, 13 april 2017 10:21)

  De Cabaña mag helemaal blijven staan! Alleen de nieuwe aanbouw, de open opbergruimte, moest worden afgebroken.

 • #4

  Madelon (donderdag, 13 april 2017 19:50)

  Wat een verhaal! Wat een prachtige tuin en leuke foto's van kids!

 • #5

  Marion Pol (donderdag, 01 juni 2017 09:25)

  Ziet er allemaal fantastisch en aanlokkelijk uit!

 • #6

  Dorry en Gé Leenders (vrijdag, 09 juni 2017 11:03)

  Wij hebben de afgelopen 9 dagen in de blokhut/ cabaña gewoond en ontelbare keren op alle plaatsen gestaan, waarvandaan de foto's zijn genomen en kunnen zeggen, dat de werkelijkheid de weergave op de foto's verre overtreft. De ruime bungalow/finca ligt prachtig op de helling, glooiend met 5 terrassen dalend, in een combinatie van indrukwekkende oude bomen en meer eigentijdse tuinaanleg.
  Het uitzicht over het dal, begrensd door berghellingen en toppen meer nabij en veraf, verandert voortdurend door de lichtval.
  De dorpen in de buurt zijn leuk en houden het leven kleinschalig. Het de kustgebied van Gandia tot Alicante kenden wij niet en is echt prachtig. De stranden zijn nabij en daar is het meer grootschalig.
  Gastvrouw en -heer zijn erg hartelijk en hulpvaardig; dat weten wij zeker, als zijnde ouders/schoonouders.
  Wij zouden zeker terugkomen, ook als dat niet zo was.

 • #7

  Frank en Franciska (maandag, 12 juni 2017 16:57)

  We hebben 10 dagen lang genoten van de B&B accommodatie op het prachtig gelegen "Landgoed" van Sacha en Schelto. Direct vanaf de Finca loopt een mooie wandelroute naar het bergplaatsje Pinos waar je heerlijk kunt eten. Ook het nabij gelegen bergmassief Bernia biedt een uitdagende wandeling met schitterende uitzichten. De badplaats Calpe ligt op 10 autominuten van de Finca, dus voor ieder wat wils. Het ontbijt van Sacha was prima verzorgd. Wij komen zeker weer naar deze prachtige locatie.