Door de politie is de Lodge herboren

Dag oude Lodge!
Dag oude Lodge!

 

 

Tsja. Eigenlijk wisten we wel dat we een risico namen door zomaar een uitbouw aan de Lodge te maken. Het was eigenlijk net bijna helemaal klaar, het prachtige project. De Policia Local stormde ons terrein op, compleet met verordening: "Per direct stoppen hiermee!"

We dienden ons te melden op het gemeentehuis om te horen wat de opper-architect van Llíber ervan vond. Die vond het dus niks, en ook dat we al veel te veel bebouwing op dit kleine stukje grond (bijna 1 hectare) hebben en ook trouwens dat dit hele houten huis er niet mocht staan. Wij werden al bang dat we alles moesten neerhalen!

 

We zijn dus achterwaarts buigend het kantoor uitgeschuifeld en hebben besloten dat al dit prachtige, bewerkte hout gebruikt kan worden voor een tafel, een bankje en een yoga vlonder. Dus de volgende klusser kan daarmee aan de slag!

 

Lodge herboren als Cabaña

Zoon en vader pakten het hek aan dat onze grote tuin lelijk doormidden hakte. Het is geheel verwijderd en maakt het uitzicht nog mooier. En daarmee is de Lodge herboren. En daarom geven wij dit appartement een nieuwe naam voor zijn nieuwe begin: La Cabaña!!

De website zal er snel op aangepast gaan worden.

 

Puck en Schelto kwamen en hebben zich ook flink ingezet. Alle tuinmeubelen zijn klaar voor een kussentje.