Nieuw!! Fik en Zopie!

 

 

Het wordt steeds duidelijker dat wij bepaalde projecten moeten bewaren voor gasten. Wat voor ons klussen zijn die afgevinkt moeten worden, zijn voor anderen super leuke klussen waar ze erg van genieten.

Er is hier altijd wat te doen, fysiek of creatief. Lijkt het je leuk om het hier nog mooier te maken dan kan je komen helpen. 

 

Na deze week hebben we er weer 1 toe kunnen voegen! Vanaf 1 oktober kun je intekenen op de Vuur-weken. Wij bewaren ons tuinafval deze zomer en herfst en zodra we weer mogen fikken mag je komen helpen. Vroeg opstaan, mooie bergjes maken en dan maar branden. Koffie, verse cake, marshmallows en na afloop bier.

 

Schrijf je snel in, want vol is vol.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vakmannen

Timmerman Tomás, de verfspecilalisten in Benissa, de ijzerboer in Xaló: naarmate we onze weg beter vinden bouwen we uitstekende relaties op met de lokale vakmannen. En zij vinden het weer een uitdaging ons te helpen en mee te denken. Gaat niet altijd goed maar is hartverwarmend!

 

Het ontwerp van Tony is door de loodgieter uitgevoerd, dus het filter is nu geïnstalleerd.

Het zwembad

Onze trouwe en blije helpers hebben het zwembad ook nog even aangepakt. We bekijken de mooie nieuwe rand elke ochtend tijdens onze ochtend duik! Best nog fris, inderdaad....

Sfeer

Fijn om te zien hoe alles langzamerhand bij elkaar komt en lijkt te kloppen. Ook fijn om voor onszelf wat mooie plekken te creëren.


 

 

De Casita is inmiddels voor de derde keer getest en goedgekeurd, de Cabaña heeft een nieuwe douche en de B&B kamer en badkamer zijn klaar.

 

 

 

 

 

Zouden we dan nu tijd krijgen om de omgeving maar eens te gaan verkennen??


Reactie schrijven

Commentaren: 0