Bijna een jaar verder

Een jaar geleden werden onze spullen in Zutphen opgehaald. We zijn nu een jaar verder en wonen in Spanje!

Jullie begrijpen dat het afgelopen jaar een heel bijzonder jaar was. We gingen verhuizen naar het buitenland, we zijn een bedrijf begonnen waarmee we beiden geen ervaring hebben, we gingen veel verbouwen terwijl we geen klussers zijn, enz. Kortom voldoende vernieuwing in ons leven. Maar wat heel belangrijk is gebleken; wij gingen het samen doen.

Voor en na

We waren begin december voor het eerst samen een week in Nederland. Wat zijn we daar warm ontvangen! Wat hebben we daar van genoten. Deze week hebben we ons fotoboek laten zien met de situatie zoals we die aantroffen op 7 januari en zoals we deze hebben verbeterd. Bij het maken van dit boek werden we trots. Trots op de prestatie hiervan, maar vooral trots op de complimenten en positieve reacties van onze vrienden en gasten die onze plek van dichtbij hebben bekeken. Natuurlijk hebben we met overtuiging de kansen gepakt en verbeteringen aangebracht. Maar als de reacties zijn zoals wij hebben ervaren dan word je heel blij. Een deel van deze reacties zijn ook 'openbaar' gemaakt, op Google en Facebook. Kijk er maar eens naar.

De lat ligt hoog

Dit niveau willen wij graag vasthouden. En we krijgen steeds meer gasten die we niet al kennen. Dat vinden we ontzettend leuk. En als we dan nader kennismaken blijken we in hetzelfde jaar dezelfde opleiding begonnen te zijn. Of onze wederzijdse ouders wonen in dezelfde straat of in de straat van een van onze zussen. De wereld is klein, maar oh zo leuk.

En nu verder!

Gelukkig is er nog genoeg te doen en hebben we nog genoeg plannen. Achter ons huis staat inmiddels een prachtige grote pergola die we in de zomer gaan bedekken, zodat we een groot terras erbij hebben. De citroenboom is blijven staan: als je in de buitenkeuken staat te koken pluk je zo een verse citroen om te gebruiken. Op dit terras gaan we het ontbijt serveren en we hopen hier ook heel wat aanschuifmaaltijden te kunnen verzorgen. Verder komt er een grote lounge bank bij het zwembad en een buitendouche. Ook leggen we een echte petanca (jeu de boules) baan aan op het terras bij de Cabana.

Wandelen wandelen wandelen

Wat we het afgelopen jaar in ieder geval ontdekten: de wandelmogelijkheden zijn hier gigantisch. Schelto is elke vrijdag op pad met een groep en ontdekt de ene prachtige route na de andere. Deze ervaringen gaan we het komende jaar graag delen met onze gasten. Geef aan wat je wilt (kort of lang, bergen of dorpjes, zee of riviergeulen, met kinderen of anderen) en wij bedenken een mooie route. Persoonlijke begeleiding en lunchpakketten op maat worden geregeld!

Feliz Navidad!

We wensen iedereen een geweldig, gezond en gelukkig 2018.

Volg je dromen en je hart: het is zo ongelooflijk wat je allemaal mee kunt maken in dit leven en waar je zelf toe in staat bent.

 

Heel graag tot ziens op onze prachtige Finca: Rust, Ruimte en Comfort op een prachtige plek. Wij staan voor je klaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0