Het voorjaar is losgebroken

 

In onze hele tuin kan je dat zien. De rozenstruiken staat vol knoppen, de papegaaien boom heeft al 8 bloemen gehad en is nu aan de derde ronde bezig. De amandelen groeien en de eekhoorns genieten er nu al van. De geplante tulpenbollen hebben het zelfs goed gedaan, ondanks het enthousiasme van zowel de kippen als de konijnen! De vijgen hebben gebloesemd en de vruchten worden elke dag groter. Allemaal tekenen van groei, ontwikkeling en voorbereiding op de zomer. Dat hebben wij ook gedaan.

Mooier en mooier


Wij zijn nog steeds druk met het mooier maken van Finca Llíber. Misschien heb je de foto van de nieuwe petanca (jeu de boule) baan al gezien. Het zwembad wordt nu opnieuw gevoegd en is een echte transformatie. Sacha heeft bijna het hele huis van buiten geschilderd en dat is prachtig geworden. Nu nog de pergola bedekken tegen de zon waardoor we straks heerlijk op onze binnenplaats met de buitenkeuken kunnen zitten, en daar ook het ontbijt kunnen serveren.

 

Allemaal verbeteringen die je echt hier moet komen beleven.

En . . heb je al geboekt?