Het voorjaar is losgebroken

 

In onze hele tuin kan je dat zien. De rozenstruiken staat vol knoppen, de papegaaien boom heeft al 8 bloemen gehad en is nu aan de derde ronde bezig. De amandelen groeien en de eekhoorns genieten er nu al van. De geplante tulpenbollen hebben het zelfs goed gedaan, ondanks het enthousiasme van zowel de kippen als de konijnen! De vijgen hebben gebloesemd en de vruchten worden elke dag groter. Allemaal tekenen van groei, ontwikkeling en voorbereiding op de zomer. Dat hebben wij ook gedaan.

Mooier en mooier


Wij zijn nog steeds druk met het mooier maken van Finca Llíber. Misschien heb je de foto van de nieuwe petanca (jeu de boule) baan al gezien. Het zwembad wordt nu opnieuw gevoegd en is een echte transformatie. Sacha heeft bijna het hele huis van buiten geschilderd en dat is prachtig geworden. Nu nog de pergola bedekken tegen de zon waardoor we straks heerlijk op onze binnenplaats met de buitenkeuken kunnen zitten, en daar ook het ontbijt kunnen serveren.

 

Allemaal verbeteringen die je echt hier moet komen beleven.

En . . heb je al geboekt?

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  thomas (vrijdag, 20 april 2018 09:05)

  We zullen het ook zeker meenemen bij ons Spanjeproject. Zie http://www.thomasdepeinder.nl/428349011

 • #2

  Madelon (vrijdag, 20 april 2018 09:27)

  Ziet er geweldig uit! Tot over paar weekjes! X

 • #3

  Aandre (vrijdag, 20 april 2018 10:27)

  Ziet er goed uit,wat een werk is er weer verzet, krijg er zin in maar is nog fff afwachten groetjes ook aan madelon❤️❤️��

 • #4

  Dorry em Gé (zaterdag, 21 april 2018 15:16)

  Wat ontzettend mooi zijn landschap/tuin en evenzo de opstallen en het neerstal/zwembad. Wij hopen binnen afzienbare tijd weer goedgeluimd te komen kloven.

 • #5

  Marianne van den Hoogen (maandag, 30 april 2018 16:04)

  We komen kijken.!
  Groetjes Marianne en Ton.