We kwamen met z'n vieren

 Zaza, onze stoere reislustige poes die vanuit Amerika via Nederland mee verhuisde en veel van de wereld heeft gezien ligt nu op haar laatste rustplaats in onze tuin. Omdat ze al wat jaren doof was checkte ze met regelmatige korte wandelingen wie waar was, terwijl ze ondertussen gewoon commentaar bleef geven. Ze werd heel snel erg mager en at niet meer: na diverse trips en nachtjes bij de dierenarts bleek dat ze een tumor onder haar tong had die niet meer te opereren was. We hebben haar dus moeten laten gaan.

Zaza heeft haar laatste weken in gepaste rust beleefd. 

Ze werd 18 jaar en 8 maanden oud en we zijn heel blij dat ze ook hier nog heeft kunnen genieten van de grote tuin en vele handen die haar graag wilden aaien. 

 

Ze wordt gemist …

Rust kunnen we bieden

Zaza's laatste rustplaats. Onder een Oleander en naast een rozenstruikje, met zicht op ons huis en het zwembad zodat ze De Mensen in de gaten kan houden. 

We denken dat Bien er wel overheen komt. Die vindt alle aandacht voor haar alleen best even prima en wil nog niet horen van eventuele nieuwe kleine poesjes op het erf.
‘Al die drukte, bah!’ 


De buitenkeuken is klaar

Ondertussen bewijst de buitenkeuken zijn diensten al! Heerlijk om daar bezig te zijn met bergen tomaten uit de tuin. Het is een goed tomaten jaar, zullen we maar zeggen. Iemand anders nog wat gazpacho? Kom op, help me. Onze gasten in de B&B maken er dankbaar gebruik van.

Wanneer ‘s avonds de verlichting aangaat is het een geweldige plek om te zitten en de citroenboom te ruiken.

De zomer hier is heerlijk

Onze tweede zomer is goed bevallen. De warme periode viel gelijk met de warmte in Nederland. De omstandigheden zijn hier, naar ons idee, net iets aantrekkelijker bij die temperaturen. We hadden veel gasten, hele leuke stuk voor stuk. En er werden weer vreselijk lieve dingen geschreven in de gastenboeken. En ook van de recensies ga je naast je schoenen lopen. Dus we denken zelf dat we heel goed op weg zijn.  

Trots zijn we

Ik citeer een van onze gasten, Roland Asberg schreef op Google:

'Het wordt saai: weer een review van 5 sterren. Je gaat bijna twijfelen of dit wel klopt, totdat je er zelf geweest bent. En, het klopt echt! Een prachtige locatie, een charmante Casita waarin we verbleven, uitstekend ingericht ("we hebben zelf veel gereisd en wisten precies waar we zelf behoefte aan hadden"), een goddelijk ontbijt en Sacha en Schelto, een zeer attente gastvrouw en gastheer. Op zo'n plek wil je vakantie vieren.'

Klik hier voor meer reviews.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dick Suer (maandag, 24 september 2018 10:18)

    Gecondoleerd en sterkte met het verlies van deze kleine levensreismakker. We zullen een kaarsje voor haar opsteken zodat ze ook welkom zal zijn in de dierenhemel. Maar de kwaliteit van die bed and breakfast zal vast niet zoveel verschillen als die van jullie. All the best.

  • #2

    Doris McKay (dinsdag, 06 november 2018 05:17)

    I've finally gotten your vacation home link correct! I can only dream of being there. Five star reviews speak for you both. I'm so proud of what you have accomplished in Spain. IF I was a lottery player and won my first desire would be to go there! Google translated all the reviews but knowing you like I do Sacha, I knew it would be top notch perfect! Love you dear one.. xO