Zoveel bloemen . . . win een overnachting

Het is om verschillende redenen fijn om gasten te hebben. Eén van deze zijn de complimenten die ze geven over en in onze tuin. Zelf zien we dat al minder, dus het is heerlijk om weer eens gewezen te worden op alles dat er groeit en vooral bloeit om ons heen. En als er dan ook nog eens een zus komt logeren met een scherp oog en een goede camera, dan levert dat hele mooie plaatjes op (en verbazing bij ons…”Hé? Waar staat dat?”).

En ze hebben gelijk, onze gasten. Het is overweldigend wat er groeit langs, naast en door elkaar heen. Wij beschrijven ze zelf erg summier (“die ene naast die roos met die paarse bloemen”) maar er zijn ongetwijfeld prachtige namen voor. En anders moeten deze verzonnen worden, want ze verdienen een naam!

Foto 1

Foto 2

Foto 3


Doe mee en win!

Kijk vooral even rustig naar de foto’s en denk er de geuren en geluiden van de tsjilpende vogels, duiven, krekels en eekhoorntjes bij. Oh en de tokkelende kippen, sorry dames. Ook daarvan maakte de zus een reportage trouwens, dus die foto’s komen nog. Behalve waarschijnlijk de close up van Nora … beetje een buitenaards gemeen wezen van heel dichtbij.

We horen graag de echte namen van de planten op deze foto’s, want “die rode pluimen in de vorm van een flessenreiniger” klinkt niet zo professioneel.

Foto 4

Foto 5

Foto 6


Dus laat je uitdagen en help ons aan de namen van deze bloemen en struiken. Klik hiervoor op de link en vul de goede naam in bij de foto. Onder de goede inzendingen verloten we een gratis overnachting bij ons op Finca Llíber. Inzendingen vóór 17 juni 2019.

Bezit je zelf ook een huis in Spanje dan kan je helaas niet meedoen aan de loterij. Goede inzendingen zijn natuurlijk van iedereen welkom.


Prachtige recensies op Google!

Klik door om de recensies te lezen en laat je overtuigen om ook te komen.


Olijvenplukweek - 4 tot 8 november 2019

We organiseren in de vallei een Olijvenplukweek. Heb je uitnodiging niet ontvangen download deze hier.


Reactie schrijven

Commentaren: 0