Alles is anders

Patiserie is al een kunde van Sacha en brood nog steeds een uitdaging

Twee maanden terug stelden we ons in op een mooie start van het nieuwe seizoen. In maart en april hadden we al flink wat boekingen dus we hoopten eigenlijk alleen maar dat een paar dagen regen de vakanties van onze gasten niet zouden verstoren.

 

 

Zo konden we rustig weer gaan warm draaien voor het zomerseizoen waarin ook terugkeerders opnieuw wilden komen genieten van deze mooie plek.

 

Dus de stille wintermaanden, met mooi weer, werden gevuld met schilderwerk aan de buiten- en binnenkant van de huisjes, de tuin werd bijgehouden met her en der toch maar weer wat nieuwe boompjes (heb je ooit genoeg citroenen? Lavendel?) het zwembad kreeg een deken zodat we het eerder kunnen gaan gebruiken en nieuwe wandel routes en restaurants werden ontdekt.

 


 Op dit moment liggen de huizen en de tuin er prachtig bij. Alles bloeit en geurt! Het zwembad is al aardig op temperatuur, de moestuin staat weer vol tomaten-, aubergine-, courgette-, en paprikaplanten en de vijgenbomen laten zien dat we weer een top jaar kunnen verwachten. Er zijn potten gevuld met verschillende soorten jam en de kippen scharrelen nog blijer in en om hun nieuwe hok en leggen de mooiste eitjes.

De wijnoogst van 2019 heeft een prachtige rosé opgeleverd en zit in de fles, klaar om te koelen en van te genieten met uitzicht over de vallei waar de druiven vandaan komen. Kortom: wij zijn er klaar voor!

 

Helaas hebben we de afgelopen weken ons leven helemaal om moeten gooien, net zoals iedereen in de hele wereld. Deze onzekerheid en machteloosheid zijn moeilijk, en ook wat we kunnen verwachten van de toekomst is onduidelijk. In en om het huis is gelukkig genoeg te doen, en er zijn ook nog een hoop recepten (ja, ook brood ...) uit te proberen om te zien of ze “gastenwaardig” zijn.

 

Patiserie is al een kunde van Sacha en brood nog steeds een uitdaging
Notenbrood

Wij staan voor je klaar

Op dit moment liggen de huizen en de tuin er prachtig bij. Alles bloeit en geurt! Het zwembad is al aardig op temperatuur, de moestuin staat weer vol tomaten-, aubergine-, courgette-,  en paprikaplanten en de vijgenbomen laten zien dat we weer een top jaar kunnen verwachten. Er zijn potten gevuld met verschillende soorten jam en de kippen scharrelen nog blijer in en om hun nieuwe hok en leggen de mooiste eitjes.

 

De wijnoogst van 2019 heeft een prachtige rosé opgeleverd en zit in de fles, klaar om te koelen en van te genieten met uitzicht over de vallei waar de druiven vandaan komen. Kortom: wij zijn er klaar voor!

 

Helaas hebben we de afgelopen weken ons leven helemaal om moeten gooien, net zoals iedereen in de hele wereld. Deze onzekerheid en machteloosheid zijn moeilijk, en ook wat we kunnen verwachten van de toekomst is onduidelijk. In en om het huis is gelukkig genoeg te doen, en er zijn ook nog een hoop recepten (ja, ook brood..) Uit te proberen om te zien of ze “gastenwaardig” zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0