Verse lucht na drie maanden opsluiting

Heel Europa heeft een paar maanden op slot gezeten, geen reizen, weinig buitenlucht en alleen huisgenoten ontmoeten. Dat is nu gelukkig voorbij. Wij zijn nog steeds gezond en hebben onze eerste gasten na de lock-down ontvangen. Sinds vorige maand draaien wij op volle toeren en dat is fijn en leuk. De Spanjaarden gaan in de buurt op vakantie en weten ons te vinden. Het is duidelijk te zien aan de reviews dat ze er van genieten. Er worden weer hoge scores gegeven.

 

 

Bekijk op onze recensies voor de details.


 Bij ons zijn de risico’s kleiner dan thuis. Op het terrein (8.000 m2) is meer dan voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden, het virus overleeft niet in het zwembad en de huisjes zijn volgens de voorschriften schoongemaakt.

In de winkels en openbare gebouwen is het mondkapje verplicht en daar waar 2 meter afstand niet mogelijk is. Op de terrassen en in de restaurants kan je het mondkapje afzetten. Kortom, voldoende veiligheid in een prachtige omgeving!

 

Wij genieten van de nazomer of herfst. De maanden september en oktober zijn hier heerlijk. De temperaturen zijn dan weer rond de 25 graden en de zon minder straf, waardoor activiteiten kunnen worden opgepakt. Het zwembad is op temperatuur en alles is superschoon. Schelto kan bomen gaan snoeien en het haardhout voorbereiden, maar onze gasten kunnen wandelen en fietsen of juist helemaal niks doen. Sacha zorgt voor heerlijke baksels of een borrelhapje, want dat kan het hele jaar door.

Er zijn mooie luchtfoto's gemaakt van onze finca en tuin.

Bij ons zijn de risico’s kleiner dan thuis. Op het terrein (8.000 m2) is meer dan voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden, het virus overleeft niet in het zwembad en de huisjes zijn volgens de voorschriften schoongemaakt.
In de winkels en openbare gebouwen is het mondkapje verplicht en daar waar 2 meter afstand niet mogelijk is. Op de terassen en in de restaurants kan je het mondkapje afzetten. Kortom, voldoende veiligheid in een prachtige omgeving!

Reactie schrijven

Commentaren: 0