Kom helpen olijven plukken

De olijven van 4 dagen werk zijn verzameld en kunnen naar de perserij
Olijven klaar voor transport

In november is het bij ons in de vallei uitstekend toeven. Jouw plannen voor de zomervakantie zijn vast al gemaakt. Maar als de meesten de congressen aflopen kan jij de handen uit de mouwen steken en daardoor ontspannen, opladen en genieten.

Rust, ruimte, zon en schaduw
Onleesbaar? Open in je browser
Help ons plukken in de Olijvenweek. OPLADEN door INSPANNING !
Olijvenweek 2022 - recharge valley

Kom olijven met ons plukken!

In NOVEMBER is het bij ons in de vallei uitstekend toeven. Jouw plannen voor de zomervakantie zijn vast al gemaakt. Maar als de meesten de congressen aflopen kan jij de handen uit de mouwen steken en daardoor ONTSPANNEN, opladen en GENIETEN. Voor €560 krijg je 4 dagen overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, ochtendgym, plukactie, olijfolie, wijnproeverij, wandelcoach en heel veel PLEZIER.
Schrijf je nu in !

Olijvenweek (7 tot 11 november 2022)

De Olijvenweek is vier dagen tussen de olijfbomen met een beetje fysieke arbeid aan het begin van de dag en vervolgens genieten van de schilderachtige vallei, CULINAIRE hoogstandjes en het plezier onderling. De prachtige OLIJFOLIE van ‘jouw olijven’ neem je mee naar huis. Kom met je partner, bel een vriend(in) of je broer of zus en meld je aan. Het wordt een ONVERGETELIJKE week.
Dit zei de deelnemer over Olijvenweek 2021:
"We waren twee van de gelukkigen die het hele proces van plukken tot het persen van de olijven mochten beleven. Koffiepauzes altijd met taart, na de pluk de lunch, diners bij gerenommeerde restaurants, een wijnproeverij bij een prijswinnaar, een hike in de prachtige omgeving."
Alles over de Olijvenweek

Opladen in de Jalon Vallei

Wil je er even helemaal tussenuit? Weg uit de WAAN, hectiek en uitdagingen van je alledaagse werkdag en omgeving? Heb je tijd en ruimte nodig om helemaal ‘BIJ ZINNEN’ te komen? Een ‘reset’ wellicht? Nieuwe ideeën en INZICHTEN nodig? Of gewoon even totale ontspanning? Zoek niet verder. Kom naar de Jalon vallei en boek je verblijf bij Finca Llíber .
Jalon Vallei | Benissa | Javea | Lliber | Moraira
Check hier de beschikbaarheid

Weet jij nog iemand die olijfolie wil?

Stuur deze mail dan door en laat haar of hem komen plukken. Bedankt voor de moeite.

Zonnige groeten,
Sacha en Schelto van Heemstra
Forward Forward
Share Share
Copyright © 2022 Finca Llíber, Alle rechten voorbehouden.
" target="_blank" style="word-wrap: break-word;-ms-text-size-adjust: 100%;-webkit-text-size-adjust: 100%;color: #606060;font-weight: normal;text-decoration: underline;">toevoegen aan je adreslijst. Je kunt dit bericht doorsturen.
Wil je voortaan zelf deze nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je aanmelden.
Wil je niet meer op de hoogte blijven dan is afmelden een optie.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Reactie schrijven

Commentaren: 0