Wees welkom in Lliber

Zoek de schaduw en lees een gat in de dag
Luieren met een boek

De lange herfst in Nederland is eindelijk achter de rug. De zomer is echt begonnen. We hebben hier in Spanje een heerlijke periode van regelmatige regen achter de rug. Dat was voor onze gasten niet altijd prettig maar voor ons en de natuur was het heel hard nodig. De watervoorraden zijn weer op peil en in ons dorp geen drijvende auto’s door de straten.

Rust, ruimte, zon en schaduw
Onleesbaar? Open in je browser
De verbeteringen geven nog meer comfort
In de hangmat in de schaduw met een boek
De lange herfst in Nederland is eindelijk achter de rug. De zomer is echt begonnen. We hebben hier in Spanje een heerlijke periode van regelmatige regen achter de rug. Dat was voor onze gasten niet altijd prettig maar voor ons en de natuur was het heel hard nodig. De watervoorraden zijn weer op peil en in ons dorp geen drijvende auto’s door de straten. Dankzij dit water gedijen de vijgen, de Johannesbroodboom peulen, de amandelen en natuurlijk de olijven beter. Dit laatste is belangrijk voor onze Olijvenweek begin november. En vergeet de druiven niet. De rosé van 2022, die Sacha mede maakte, is trouwens heerlijk geworden. Je kan deze hier komen proeven.

Veel stil zitten was er niet bij en dat heeft geleid tot betere huisvesting voor mens en dier. In de Casita kwamen nieuwe ramen en airco, de kippen kregen hun uitloop-ren en in de Cabaña nieuwe badkamer tegels. Meer comfort voor iedereen. De kippen hebben dit al laten merken door allemaal met regelmaat een ei te leggen. Altijd goed voor de patisserie.
 
We scoren goed
We sliepen voor drie nachten in de Casita samen met onze dochter van bijna 2 jaar. Toen we aankwamen was het een oase van rust. We waren er eind oktober en hadden het geluk de plek voor onszelf te hebben. De tuin ziet er prachtig uit met allemaal mooie bloeiende bloemen, planten en bomen en de zes kippen tokkelen lekker rond.
Mooier dan op de foto’s dus ga en ervaar dit zelf. Wij kwamen helemaal tot rust.
Es un sitio encantador para desconectar y descansar unos días, los propietarios muy simpáticos y educados. Tienen detalles muy bonitos, como el desayuno 100% ecológico. Lo recomiendo totalmente.He estado 4 días y para repetir. La cabaña es perfecta, no le falta detalle. `
De tuin tiert welig
In de tuin zijn nog nieuwe fruitbomen bijgeplant. Helaas heeft de avocado boom van vorig jaar het niet gered. Die schijnt last te kunnen hebben van wind. En dat briesje koesteren wij juist in de zomer. Twee kersenbomen en een abrikozenboompje kwamen er voor in de plaats. Dit zijn de bomen waarmee het volgende dal, landinwaarts vol staat. Voordat hier fruit aan komt zijn we een paar jaar verder, maar dan … De walnoot, die we 5 jaar geleden plantten, gaf vorig jaar 2 nootjes, zo schattig.
 
Deelnemers Olijvenweek 2022 Jalonvallei
Tap zelf de olie van de eigen geplukte olijven
Olijvenweek 2023
Kom vier dagen helpen in de olijfbomengaard met een beetje fysieke arbeid aan het begin van de dag en vervolgens genieten van de schilderachtige vallei, CULINAIRE hoogstandjes en het plezier onderling. De prachtige OLIJFOLIE van ‘jouw olijven’ neem je mee naar huis. Kom met je partner, bel een vriend(in) of je broer of zus en meld je aan. Het wordt een ONVERGETELIJKE week.
De eerste aanmeldingen zijn binnen. Wacht niet te lang.
Olijvenweek? Vertel !
Wil je er even helemaal tussenuit? Weg uit de WAAN, hectiek en uitdagingen van je alledaagse werkdag en omgeving? Heb je tijd en ruimte nodig om helemaal ‘BIJ ZINNEN’ te komen?
Zoek niet verder. Kom naar de Jalon vallei en boek je verblijf bij Finca Llíber.

Boek en kom naar Finca Lliber

Bekijk de beschikbaarheid
We hopen je hier te kunnen ontvangen. 

Zonnige groeten,
Sacha en Schelto van Heemstra
Forward Forward
Share Share
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*
Je kunt je instellingen aanpassen of ons toevoegen aan je adreslijst. Je kunt dit bericht doorsturen.
Wil je voortaan zelf deze nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je aanmelden.
Wil je niet meer op de hoogte blijven dan is afmelden een optie.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Reactie schrijven

Commentaren: 0