Het was weer een mooie zomer

Gris geeft het voorbeeld van totale rust en volledige ontspanning
Volledige ontspanning

De 5de editie van de Olijvenweek komt eraan en wij maken ons klaar voor de koelere maanden. De warme zomer is achter de rug. Met het zwembad bij het huis en de bomen met schaduw was het goed toeven en luimen. Uit de nieuwe recensies blijkt weer onze gasten met volle teugen hebben genoten van hun verblijf, voortdurend opgeleukt door de gevederde meiden. De druiven, de vijgen en ook de Johannesbroodboom peulen leverden dit jaar mooie oogsten waar we het hele jaar nog van zullen genieten. Nou ja, de wijn heeft nog even tijd nodig. De de peulen hebben we ingeleverd. Maar de gedroogde vijgen zijn top.

Rust, ruimte, zon en schaduw
Onleesbaar? Open in je browser
Iedereen is het er over eens: hier kom je tot rust.
Gris geeft het goede voorbeeld #therechargevalley
Onze gasten genoten van de vijgen, de olijfolie, de rosé van 2022 en van de ruimte en vooral de rust die iedereen blijft verbazen.
De 5de editie van de Olijvenweek komt eraan en wij maken ons klaar voor de koelere maanden. De warme zomer is achter de rug. Met het zwembad bij het huis en de bomen met schaduw was het goed toeven en luimen. Uit de nieuwe recensies blijkt weer onze gasten met volle teugen hebben genoten van hun verblijf, voortdurend opgeleukt door de gevederde meiden. De druiven, de vijgen en ook de Johannesbroodboom peulen leverden dit jaar mooie oogsten waar we het hele jaar nog van zullen genieten. Nou ja, de wijn heeft nog even tijd nodig. De de peulen hebben we ingeleverd. Maar de gedroogde vijgen zijn top.
Zelf vinden wij de maanden september, oktober, november en april en mei de lekkerste maanden. Goede temperaturen om nog wat te doen overdag, bijvoorbeeld een wandeling op de Bérnia.
Kijk in onze agenda en kies jouw vakantiedagen uit. Boek je meer dan 3 maanden vooruit, vóór 31 december, dan krijg je 5% vroegboek-korting.
Alle dagen worden er eieren gelegd
Kippenvreugd en kippenleed
Het nieuwe buiten verblijf is een verbetering, maar we laten ze nog steeds zo veel mogelijk vrij. Het zijn immers ‘vrije uitloop kippen’ met elk 850 m2 (achthonderdenvijftig) scharrelterrein tot hun beschikking. Dat moet bijgehouden worden en dat kost dus tijd. Torretjes, krekels, vruchtjes en zaden moeten geordend, verlegd en verorberd worden. En dat gebeurt vaak in een goede samenwerking en met hoorbaar overleg. Helaas is er toch weer een kip, Nora, meegenomen door een roofdier. Het kan deze keer een vogel geweest zijn. Het is een pijnlijk gegeven, we wonen in het bos en daar moet ook gegeten worden.
Arrangement - golf - culinair
In november organiseren wij weer de Olijvenweek. Dit jaar wederom uitverkocht, daar zijn we trots op. Zelfs voor de week van 2024 zijn de eerste reserveringen al binnen. Dus als het je aanspreekt, wacht niet te lang. Wil je eerder komen? In april organiseren wij weer de Wandelweek, beter gezegd de Hike-week. Een andere activiteit, maar met dezelfde gezelschapselementen. Stevige wandelingen afgewisseld met heerlijk eten en nieuwe ontmoetingen. Hieronder meer daarover.
Wil je met een vriendengroep komen en een eigen week samenstellen? Op de website staan een aantal voorbeelden, culinair, golf, fietsen, maar indien gewenst maken we de week op maat voor jou. Of organiseer je familie- of vrienden-weekend hier in Finca Lliber.
Eindeloos fietsen in #theRechargeValley
10 prachtige golfbanen binnen 40 min. rijden
Mexican Train of Catan
Spellen week 
Over arrangementen gesproken, wat dacht je van een Spellenweek?
Het komt meerdere keren per jaar voor, zeker door het succes van het spel Mexican Train, dat gasten bedenken dat dit een heel leuk concept zou zijn.Een week in de winter waar alle dagen in het teken staan van leuke spellen en tussen door lekker eten. Diverse bordspellen, wel of niet in competitie verband en we strekken de benen met het vinden van een Geocache in de buurt.
Lijkt dit je wat en/of heb je daar ideeën over die je wilt delen. Stuur ons een e-mail.
Lees de recensies
Een enorm gastvrije ervaring. Een week gelogeerd in de Cabana. De Cabana is mooi, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Een mooie, rustige omgeving met veel leuke dorpjes in de buurt om te bezoeken. Vanaf de eerste dag tot de laatste dag was het geweldig. De gastvrouw Sacha verraste ons dagelijks met iets van gebak,verse eitjes en heerlijke jam. Gastheer Schelto nam ons mee op een prachtige wandeling rondom de Bernia en speelde samen met ons een leuk potje padel. Kortom een afwisselende ervaring van rust, genieten van de omgeving en de natuur en actief bezig zijn.
We had a wonderful few weeks at the Cabana. Sacha provided us with so many delicious delicacies that we can't thank her enough. Both Sacha and Schelto were always friendly and helpful. Be it with suggestions for restaurants or a list of the local markets. The chickens provided not only very tasty eggs but also entertaining company (love especially to Nora, the little rascal).
The location of the Finca is a good starting point for beautiful hikes in the region and also not too far for beach visits. We returned home blissfully relaxed and would love to come back again sometime.
De kustlijn van de Costa Blanca is fenomenaal
Ga de bergen in en kijk je ogen uit door de vergezichten
Honderden wandelroutes zijn er te vinden
Wandelweek 2024 - april
Vier dagen zullen we een aantal bergen in de Jalon Vallei bewandelen. De wandelingen duren 3 tot 5 uur maar er is altijd de mogelijkheid om deze onderweg verder uit te breiden of in te korten, al naar gelang de wensen. Gebruik deze week om je gedachten rust te geven of juist nieuwe ideeën op te doen. Samen wandelen, elkaar ontmoeten en leren kennen bevordert dit.  Kom je alleen of wil je juist samen komen, iedereen is welkom voor een onvergetelijke week in een inspirerende omgeving.
Wandelweek 2024
Bekijk de beschikbaarheid
Stuur deze nieuwsbrief a.u.b. door aan je familie en vrienden. Bij voorbaat dank hiervoor.

Warme groeten,
Sacha en Schelto
Forward Forward
Share Share
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*
Je kunt je instellingen aanpassen of ons toevoegen aan je adreslijst. Je kunt dit bericht doorsturen.
Wil je voortaan zelf deze nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je aanmelden.
Wil je niet meer op de hoogte blijven dan is afmelden een optie.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Reactie schrijven

Commentaren: 0