Neem plaats op de bank

De kussens voor de loungebank zijn weer neergelegd en al getest door Bien. En zij heeft  het akkoord bevonden. Op de afbeelding is te zien dat er nog minstens twee plaatsen over zijn. Wacht niet te lang met reserveren.

Rust, ruimte, zon en schaduw
Onleesbaar? Open in je browser
In Lliber is de zomer al even begonnen . . .
Kom jij bij Bien zitten?
Boek voor een plekkie
De zomer is al begonnen
Eerder dan andere jaren is de zomer in Llíber begonnen. De schaduwdoeken zijn opgehangen en de parasols zijn uit de berging gehaald. Het zwembad is (al) 23 graden en dat is een temperatuur die in vorige jaren 3 weken later werd bereikt. Half april, officieel net een maand lente, maar het weer was hier al zeer aangenaam. Te droog voor de inwoners, omdat we al 19 maanden niet echt veel regen hebben gehad. Onze gasten vinden dat geen bezwaar, omdat deze meestal juist niet voor de regen komen.
De Cabana opgefrist
De Cabana heeft een nieuwe verflaag gekregen. Nadat de badkamer is vernieuwd en de houtvretende beestjes zijn verjaagd, is nu ook de buitenkant weer fris.
We scoren goed
Heerlijk verbleven in Finca Lliber! Wat een fijne plek; rustig gelegen aan de bosrand, grote tuin met zitjes en voldoende zon maar ook schaduw en een relaxte sfeer. Genoeg te doen in de omgeving; wij hebben ons meer dan vermaakt met onder meer fietsen, hiken, en leuke plaats(jes) bezoeken. Een vakantiegevoel ervaarden we elke dag. De ontbijtjes in de zon, lekkernijen van Sacha en leuke verhalen van Schelto maakte het compleet!!
Wandelweek 2024
Einde maart gingen we, zoals elk jaar, de bergen in met onze gasten. Hiken moet het heten, want wandelen dekt niet de lading. Met enige regelmaat moet je de handen gebruiken om je weg naar boven te vinden. Elke dag een hike van meer dan 4 uur in de directe omgeving van Finca Lliber. We kropen door het Forat van de Bérnia, liepen door de schaduwrijke bossen van Jalon en klauterden over de bergkam bij Fleix. De deelnemers vonden het niet altijd makkelijk, maar iedereen kijkt elke dag met trots terug op de dag. En terecht. Elke wandeling wordt beloond met een overdadige maaltijd in een van de lokale restaurants. En je hebt natuurlijk elkaar, waarbij er nieuwe ontmoetingen en vriendschappen ontstaan.
Wil je óók komen hiken? Zoek een paar vrienden en we organiseren het geheel op maat voor jullie. Of meld je aan voor 2025.
De tinto (rode wijn) die in 2023 werd geoogst is in april gebotteld. Voordat het de fles in ging hebben we het geproefd en vastgesteld dat dit de lekkerste is, tot nu toe. Een deel van de inhoud is in het houten vat gerijpt. Kom maar proeven!  (met dank aan de wijnmakers en de Plukploeg)
Wil je er even helemaal tussenuit? Weg uit de WAAN, hectiek en uitdagingen van je alledaagse werkdag en omgeving? Heb je tijd en ruimte nodig om helemaal ‘BIJ ZINNEN’ te komen?
Zoek niet verder. Kom naar de Jalon vallei en boek je verblijf bij Finca Llíber.

Boek en kom naar Finca Lliber

Bekijk de beschikbaarheid
We kijken uit naar je komst.

Zonnige groeten,
Sacha en Schelto
Forward Forward
Share Share
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*
Je kunt je instellingen aanpassen of ons toevoegen aan je adreslijst. Je kunt dit bericht doorsturen.
Wil je voortaan zelf deze nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je aanmelden.
Wil je niet meer op de hoogte blijven dan is afmelden een optie.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Reactie schrijven

Commentaren: 0