Extra Voorzieningen


Wijnproeverij

Samen met Sacha, gediplomeerd vinoloog van de Wijnacademie, kan je een mooie selectie van wijnen proeven (min 6 pers.). De kenmerken van de druiven kunnen worden besproken en natuurlijk mag je het wel of niet lekker vinden. Dat is uiteindelijk het enige wat telt.

Met verschillende lokale wijnmakers heeft Sacha contact en kunnen we een bezoek en of proeverij organiseren. In deze hele streek is wijn heel belangrijk en daardoor zijn er veel mogelijkheden om bodega's te bezoeken.

Kijk ook even onder "arrangementen". We helpen je graag om een culinaire week te organiseren met een groep van minimaal 6 personen, waarin eten en wijn centraal staan.

 Zwembad

In onze grote tuin vind je altijd een rustig plekje in de schaduw. Bij het zwembad kan je heerlijk in de zon zitten of onder de parasol kruipen, terwijl je af en toe afkoelt in het water.

Het zwembad is 8 x 4 meter dus als je afstand wilt zwemmen zal je veel keerpunten moeten maken. De zee is minder dan een half uur rijden vanaf ons huis, dus daar kan je ook voor kiezen. En in zee is snorkelen wel spannender dan in het zwembad.Golf

Speel elke dag op een andere baan bij ons in de buurt. Jullie bepalen hoeveel jullie willen golfen, elke dag of om de andere dag, 9, 18 of 27 holes. Binnen  één uur rijden kun je 8 golfbanen vinden.

Wij regelen de starttijden op de verschillende banen. Wij maken een ‘wedstrijdschema’ en zorgen dat je onderweg van en/of naar de baan op de juiste plaats kan eten en dat er gereserveerd is.

Op de website van Costa Blanca Golfcourses en Leading Courses staan uitgebreide beschrijvingen (in het Engels) van de golfbanen aan de Costa.

Op slechts 15 minuten rijden van de Finca ligt Ifach Golf en binnen 30 minuten bent u al bij Golfbaan La Sella in Denia. Vooral de laatste is zeer uitdagend en spectaculair voor de gevorderde golfers.
Andere golfbanen in de omgeving: Don Cayo in Altea (13 km), Real de Faula in Benidorm (20 km), Golf de Javea in Xabia/Javea (22 km), Golf Oliva in Oliva (35 km), Bonalba in Alicante (80 km)

Ontbijt met kakelverse eitjes broodjes sap thee koffie


Massage en voetreflexologie

Geniet van een heerlijke massage in Alcalali of gewoon hier. Je kan kiezen voor Ontspanningsmassage | Stoelmassage | Sportmassage | Honingmassage | Chololademassage | Mini Hamam Massage | Tafelspecialisatie | Lichaamspakkingen | Sound Healing.

 

Of je gaat op de bank bij Niall die je voeten 'onderzoekt' en je van pijntjes in je lijf weet af te helpen door je voeten te behandelen.Schilderen

Wil je een of meer middagen schilderen onder begeleiding dan kan dit bij ons of bij de docent (Anne Wittebol) die in onze vallei woont. Een workshop is inclusief benodigde materialen en geprepareerd MDF op 50x50cm. En taart bij de koffie, eenvoudige lunch, voldoende drank en les. Na de les is het schilderij jouw eigendom.
Suiker, olie en peper

Bij aankomst staat in de koelkast een flesje wijn en water voor jou klaar. Alle appartementen zijn voorzien van de gebruikelijke noodzakelijke voorzieningen. Koffie, thee, suiker, olie, azijn, basiskruiden, zout en peper zijn aanwezig in de keuken, evenals vaatwasmachine tabletten, vuilniszakken en afwasmiddel. Wasmiddel hebben wij beschikbaar bij de wasmachine, die je ook kunt gebruiken.

Dat is zoals je dat in een gîte (Frankrijk) of agriturismo (Italië) mag verwachten, dus ook in onze finca.

 

Keuken voorzien van basis benodigdheden


Fiets aanwezig

Wij kunnen voor huurfietsen zorgen. Wil je even naar het dorp fietsen, dan pak je onze eigen fiets. Wil je een fietstocht maken? Dan kunnen wij zorgen voor goede huurfietsen, racefietsen, mountainbikes of elektrische fietsen.