Lintknippen fractievoorzitter D66 Assen

Lint knippen door mr Bergsma
Lint knippen door mr Bergsma

 

 

Vandaag heeft de fractievoorzitter van D66 van Assen de officiële inhuldiging gedaan van ons reclamebord. Tijdens een bezoek aan onze Finca, met zijn vrouw en zoon, heeft mr Bob Bergsma, onder andere bekend als fractievoorzitter, het lint doorgeknipt aan onze poort. Wij zijn zeer vereerd dat hij in zijn drukke agenda tijd vond om dit bij ons te komen doen.

 

De algemene opening zal in april gaan plaatsvinden, omdat de werkzaamheden nog in volle gang zijn. Wij zijn in gesprek met een gerenommeerd wijnhandelaar, uit het centrum van Nederland, om deze opening te verrichten. Vanzelfsprekend wordt hierop een goed glas gedronken.

 

De opening is verricht.
De opening is verricht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0