Dorry en Gé werkten en genoten

 

Voor het eerste bij hun oudste dochter in Spanje op bezoek. Een spannende ervaring, maar wat hebben ze genoten. Klik hier voor hun eigen verhaal, nummer #6.

Eén van de laatste grote klussen is het organiseren van het Kippenverblijf. Nadat de familie Ruijs de voorbereidingen deed in mei, kwam afgelopen week de pater familias over om hieraan de laatste hand te leggen. Nadat de stoelen geverfd waren, kreeg de schuur een beurt. We hebben er nu een prachtige schuur bij, een "voorheen-kippen-hok-nu-berghok" en daarnaast het verblijf voor de dames.

Verder blinken nu de vensterbanken en zijn de verfspatten grotendeels verdwenen: Dorry heeft hard staan poetsen. Heerlijk!

 

 

En ja, wij zijn samen met Dorry en Gé de omgeving gaan verkennen. 

 

Zwembad 2.0

Nadat de rand zo mooi was hersteld door Hector en Danielo hebben wij het zwembad nog twee lagen verf gegeven. Al zeggen we het zelf: als nieuw!

Bernia!

Het was een schande dat we de Bernia bergketen achter ons hebben liggen en er nog niet geweest waren. Dat hebben we dankzij Gé en Dorry goed kunnen maken. Inderdaad...adembenemend mooi. En heerlijk gegeten!

wat een rust

Omdat er een professionele fotograaf langskwam hebben we eens even alle mooie hoekjes en plekken in onze tuin en rond de huisjes bekeken en gestyled. Mede door de enthousiaste reacties van de fotograaf waren wij heel tevreden. En inderdaad: wat een rust. Een mens zou er van ontspannen...


 

 

Op onze tochten met Dorry en Gé zagen we ook nog een keer de schoonheid van de kust bij Moraira. En de drukte in Calp.

 

 

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0