Onze provincie wordt steeds groener!

De 'schapen' zijn regelmatig te zien op de berg achter ons huis. Wandel mee dan gaan we ze zoeken.
Manenschapen

De natuur en het gebied om ons heen zien er allebei geweldig uit! De natuur is prachtig groen dank zij de regelmatige buien de afgelopen maand, en ook de Covid-kaart van onze provincie kleurt groen door het lage aantal positieve testen.

 

Klik hieronder op 'meer lezen' om de volledige nieuwsbrief te kunnen zien.

 

Rust, ruimte, zon en schaduw
Onleesbaar? Open in je browser
Hierbij een update over Finca Lliber met informatie over reserveren zonder verplichtingen en een uitnodiging voor de Olijvenweek 2021.
Prachtige vergezichten

Onze provincie wordt steeds groener!

De natuur en het gebied om ons heen zien er allebei geweldig uit! De natuur is prachtig groen dank zij de regelmatige buien de afgelopen maand, en ook de Covid-kaart van onze provincie kleurt groen door het lage aantal positieve testen. En vanaf 7 juni kan je zonder PCR test naar Spanje reizen als je gevaccineerd bent. Geen quarantaine meer, dus het licht kan ook op GROEN!

Reizen tussen de provincies kan gewoon en de beperkingen worden steeds verder versoepeld. De winkels zijn hier gewoon open (al ruim een jaar). We kunnen naar de restaurants en cafés en we mogen bij elkaar thuis komen (max. 10 pers. aan een tafel).

Dit betekent dat het leven hier behoorlijk normaal is. Je wordt wel geacht om voor 01.00 uur ’s nachts thuis te zijn, maar hoe erg is dat? Tijd genoeg om van nog wat tapas aan zee of in een van de vele kleine dorpjes te genieten, te wandelen in de vallei en na dat alles nog een drankje op je eigen terras. Luisteren naar de stilte en genieten van de sterren.
Volkskrant COVID kaart 17 mei 2021
Jij verdient Spanje
Het Spaanse tourisme bureau is deze week een campagne gestart om iedereen te overtuigen dat Spanje een heerlijk vakantieland is, bijv. voor wandelaars.
Klik hier voor de promo.

Kom hier van je vakantie genieten

Wij wonen in ‘de Campo’, het  buitengebied, waar je alleen maar ruimte, rust en natuur vindt. Het zwembad ligt er strak bij en is weer op temperatuur voor een frisse duik (24oC), de petanca baan is aangeharkt en de ligstoelen staan klaar. Twee van de drie vogelhuizen zijn bezet en de eekhoorns hebben hun nesten weer vergroot met zicht op gezinsuitbreiding. De kipjes helpen iedere dag mee met het onderhoud van de tuin (al verschillen we van mening over wat dit precies inhoudt) en leggen vrijwel dagelijks hun ei. Fatima is hersteld van haar verkoudheid maar doet het uit voorzorg nog rustig aan. Bientje past zich weer soepel aan aan de overgang naar wat warmer weer en controleert regelmatig de koelere slaapplekjes.

In de bergen vlakbij zee

In de dorpen om ons heen is genoeg te doen: marktjes, bodega’s, winkels en natuurlijk restaurants en kleine cafés. En je zit binnen een half uur op het strand.

Kortom: wij zijn er klaar voor! We hopen jullie te begroeten deze zomer, die wat ons betreft NU begonnen is. De temperatuur is heerlijk, de avonden en ochtenden zijn aangenaam zacht en overdag is het rond de 25 graden.
Jalon Vallei | Benissa | Javea | Lliber | Moraira

Er is veel te doen in de vallei

In The Recharge Valley, waar ook Finca Lliber 'woont', is veel te doen. Ontdek de mogelijkheden op www.TheRechargeValley.com
 

Olijvenweek (1 tot 5 november 2021 )

De Jalonvallei heeft het gezondste microklimaat van Europa en ligt vlakbij de Middellandse Zee en een goed uur van de prachtige steden Valencia en Alicante.

Weg van de grijze luchten en alle drukte, en samen in de gezonde buitenlucht aan de slag gaan.

Bekijk de trailer van de Olijvenweek
Iedere ochtend wordt er na het ontbijt bij de gekozen verblijfslocatie verzameld bij Castell Solana. Hier plukken we van 10.00 tot 13.30 uur de olijven, gevolgd door lichte lunch ter plaatse.
Na de lunch kan je meedoen aan de gezamenlijke activiteit. Een wijnproeverij, de andere dag een wandeling en een rondleiding bij de olijvenpers. Voor het diner gaan we naar lokale Spaanse restaurants die streekgerechten bereiden.

Kijk hier voor het programma van de Olijvenweek 2021.

Daarnaast kan je het hele jaar komen en afspraken met ons maken over de invulling van jouw verblijf. Dat noemen wij arrangementen.
Meer over onze arrangementen
Dit jaar organiseren wij voor de derde keer de Olijvenweek. Kom in de eerste week van november helpen plukken en neem een flesje eigen olie mee naar huis.
Google reviews

Boek zonder risico

Na 7 juni mag je, als je gevaccineerd bent, zonder PCR test naar Spanje reizen. De quarantaine verplichting is ook niet meer aan de orde. En dus stimuleren we jou om te boeken! Zonder risico want als toch je niet mag reizen krijg je al je centen weer retour. Dit geldt bij een negatief reisadvies, afgegeven door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Of in het geval dat in onze provincie (Alicante) sprake is van code oranje of rood. In dit geval ontvang je de volledig (betaalde) reissom retour.
 
Heb je nog geen datum maar wil je 5% ‘rente’? Dan kan je een voucher kopen. Klik hier voor meer informatie over onze vouchers.Kijk naar de beschikbaarheid in onze agenda en reserveer of maak gebruik van onze actie!
Kijk in onze agenda

Help ons ..

.. en stuur deze nieuwsbrief door naar alle mailadressen uit je adresboek. Plak deze snelkoppeling en de volgende tekst in je mail.

"Ik wil Sacha en Schelto helpen en hun vakantieverblijf promoten. Vandaar dat ik je deze mail stuur zodat je hun nieuwsbrieven eens kunt lezen."
Bedankt alvast voor je hulp. 

Zonnige groeten en we hopen je snel te ontvangen,
Sacha en Schelto van Heemstra
Forward Forward
Share Share
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|*
Je kunt je instellingen aanpassen of ons toevoegen aan je adreslijst. Je kunt dit bericht doorsturen.
Wil je voortaan zelf deze nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je aanmelden.
Wil je niet meer op de hoogte blijven dan is afmelden een optie.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Reactie schrijven

Commentaren: 0