Voor sportteams hebben wij onderdak tot maximaal 12 personen, maar dat betekent wel voor 1 à 2 teamleden kamperen. Voor 10 personen zijn de faciliteiten ruim. Vier slaapkamers, drie badkamers en alle ruimte op het terrein en het zwembad voor jullie zelf.

Finca Llíber

Uitrusten rondom de Finca olijfbomen vijgen kippen

Geniet van het uitzicht op de wijnvallei van Xálo (Jálon) vanaf een van de terrassen bij onze Finca Villa. Wil je even niet naast het zwembad zitten? Zoek dan een lekkere plek in de zon of de schaduw bij een van de olijfbomen. Er is genoeg ruimte in onze tuin. Wandelen of fietsen? Mogelijkheden genoeg! Wij wijzen je graag de weg.

Faciliteiten

Finca met zwembad terassen schaduw wijn diner buitenkeuken

Alle keukens zijn voorzien van de basisingrediënten die wat ons betreft in een basis keuken horen; goed materiaal, kruiden, peper, olie, thee zakjes, etc. 

Als je zelf een keer niet wilt koken? Een paar keer per week koken wij voor wie wil mee-eten. Natuurlijk zijn er in de buurt ook prima restaurants te vinden.

Jálon is makkelijk per fiets bereikbaar.

Appartementen

Casita te huur voor 2 personen en prive badkamer

Wij hebben verschillende accommodaties te huur. Kom je met z'n tweeën, alleen of met grote of juist kleine kinderen? Kom je met je wielrenploeg of je hockeyteam? Wij zorgen dat iedereen een fijne plek heeft.

Alle kamers zijn voorzien van een privé badkamer.  

Reserveringen tot 12 personen zijn in overleg mogelijk.