De warmte trekt voorbij - kom golfen

Altea Golf Club aan de voet van het bergmassief Bernia
Altea Golf Club

De zomer is in volle warme gloed aan de gang. Voor het eerst dat wij hier wonen hebben we vorige maand een weekend mee gemaakt met een nachttemperatuur van 33 graden. In Nederland is het ook heel warm. Gelukkig duurde dat hier maar twee dagen. In andere delen van Spanje was het niet zo snel voorbij. De temperaturen zijn overdag weer rond de 30 graden en met de vaste wind erbij en het zwembad is dat heerlijk. Het seizoen is in volle gang. Onze gasten genieten van onze prachtige plek. We krijgen hele mooie complimenten waarvan wij al aardig naast onze slippers lopen. Daar doen we het dus voor!

 

Wat kost een dag golfen in NL? Bij Finca Lliber kost een 4-daags golf arrangement € 500,- p.p. incl. 2 greenfees, 4 overnachtingen , autohuur en maaltijden.


Hulp bij je vakantie

Omdat we nog meer mensen willen laten genieten bieden we een golfarrangement aan. Dit is lekkerder om te doen ná augustus. Dit is een voorbeeld van een activiteit die wij kunnen organiseren. Wil je niet golfen maar iets anders doen? Verwenweek, wijnproeven, wandelweek of yoga of schilderen? Dat kan natuurlijk. Stuur ons een mail met je idee en wij werken het voor je uit.Golf vanuit Finca Llíber

Speel elke dag op een andere baan bij ons in de buurt. Elke dag of om de andere dag, 9, 18 of 27 holes. Binnen één uur rijden zijn er 8 golfbanen. Wij regelen de starttijden, maken een ‘wedstrijdschema’ en zorgen dat je onderweg van en/of naar de baan op de juiste plaats kan eten en dat er gereserveerd is.

 

Op de website van Costa Blanca Golfcourses staan beschrijvingen (in het Engels) van de golfbanen aan de Costa.

 

Golf arrangement (2 tot 6 personen) – prijs per persoon €500,- voor 4 nachten; €660,- voor 5.
Prijzen incl. autohuur, ontbijt, greenfees 18 holes (met buggy), snack (in de baan), drie gangen maaltijd (incl. water, 2 consumpties, koffie), lichte maaltijd Finca Lliber. 2 personen per kamer. Vluchten niet inbegrepen.


Olijvenplukweek - 4 tot 8 november 2019

Reactie schrijven

Commentaren: 0