Golf Event

Speel elke dag op een andere baan bij ons in de buurt. Elke dag of om de andere dag, 9, 18 of 27 holes. Binnen één uur rijden zijn er 8 golfbanen. Wij regelen de starttijden op de verschillende banen. Wij maken een ‘wedstrijdschema’ en zorgen dat je onderweg van en/of naar de baan op de juiste plaats kan eten en dat er gereserveerd is.

 

Op de website van Costa Blanca Golfcourses staan beschrijvingen (in het Engels) van de golfbanen aan de Costa.

Golfen onderaan het bergmassief Bernia i
Altea Golf Club

Op slechts 15 minuten rijden van de Finca ligt Ifach Golf en binnen 30 minuten ben je in Oliva, Jávea, Altea of bij La Sella in Jesus Pobre. Vooral de laatste is zeer uitdagend en spectaculair voor de gevorderde golfers.
Andere golfbanen in de omgeving: Real de Faula in Benidorm (20 km), Golf de Jávea in Xàbia/Javea (22 km), Golf Oliva in Oliva (35 km), Bonalba bij Alicante (80 km).

Programma

Aankomstdag

 

Dag 2 en 3 (en 4)


Vertrekdag

Aankomst en acclimatiseren op de Finca. Een kleine wandeling in de buurt om de stijve reisbenen te strekken in de prachtige omgeving. Welkomstmaaltijd op Finca Lliber, paella Valenciana of andere Spaanse specialiteit.

Gezamenlijk ontbijt onder de pergola en daarna vertrek naar de golfbaan. Wij verzorgen een snack voor onderweg voor de deelnemers. Aan het eind van de dag een maaltijd thuis of in een lokaal restaurant.

Afhankelijk van het tijdstip van vertrek nog een ontbijt en/of lunch, eventueel nog een bezoek aan Lliber of Jalon.


Variëren kan uiteraard. Een golfdag, of een deel ervan, kan worden ingevuld met andere activiteiten, mogelijkheden genoeg. Petanca of een bezoek aan het kasteel van Denia is mogelijk (cultureel tintje). Een wandeling van 2 á 4 uur de bergen in, met een lunchpakket en na afloop afblussen in het café.

Prijzen incl. autohuur, ontbijt, greenfees 18 holes (met buggy), snack (in de baan), drie gangen maaltijd (incl. water, 2 consumpties, koffie), lichte maaltijd Finca Lliber. 2 personen per kamer.
Vluchten niet inbegrepen.

Bij meer dan 2 deelnemers worden de kosten p.p. lager. In overleg wordt het programma vastgesteld en een herberekening gemaakt van de kosten.

Prijzen

Golf Event (2 tot 6 personen) – prijs per persoon €500,- voor 4 nachten; €660,- voor 5 dagen.

 

De beste periode om hier te zijn is in maart tot en met juni of september tot november.

 

Prijzen incl. autohuur, ontbijt, 2 of 3 greenfees 18 holes (met buggy), snack (in de baan), drie gangen maaltijd (incl. water, 2 consumpties, koffie), lichte maaltijd Finca Lliber. 2 personen per kamer.

 

Vluchten niet inbegrepen.